← Back to portfolio

Ratkaise mysteeri ja koe jännistystä pelatessasi pakohuonepelejä

Published on

Jos olet kinnostunut pakopeleistä, olet oikeassa paikassa! Amazed Gamesilla pääset pelaamaan pakopelejä ilman ikärajoituksia (alle 13v aikuisen seurassa). Pakopelit ovat jännittäviä seikkailupejejä ja jos sinussa on etsivän vikaa, nautit niistä varmasti. Sinun pitää löytää piilotettuja vihjeitä ja keksiä mitkä esineet voisivat auttaa sinua päästäksesi pakenemaan pankista tai riivatusta kartanosta. Pakopelien pääidea on, että sinut lukitaan huoneeseen ja sinulla on tunti aikaa paeta. pelatessa kannattaa katsella ympärilleen, tutkia paikat tarkkaan ja keksiä mitkä esineet ja vihjeet auttavat sinua ratkaisemaan arvoitukset ja pakenemaan. Pääset myös ratkomaan logiikkaa vaativia arvoituksia. Tarjolla sekä hieman helpompia että haastavampia pelejä ja pelien tasomerkinnät voit tarkistaa sivuiltamme. Voitat pelin kun pääset pakenemaan huoneesta annetun ajan sisällä.

Pelaa pakopelejä, käytä loogista päättelykykyäsi ja ratko arvoituksia paetaksesi. Amazed games tarjoaa mahdollisuuden laskeutua salaiseen ja taianomaiseen maailmaan ja aloittaa seikkailu, jonka aika selviää, pääsetkö ulos tunnin aikana. Kokeile mös lockdown pakohuone helsinki ja saat varmasti ainutlaatuisen uuden kokemuksen. Pelin idea on tämä - Valkoinen talo on menossa lockdowniin ja Amerikan presidentti on viime aikoina käyttäytynyt todella oudosti. Hän on antanut käskyn laukaista kaikki ydinaseet tunnin kuluttua ja sen jälkeen hän on lukittautunut turvabunkkeriinsa ja kieltäytynyt puhumasta kenellekään. Sinä ja ryh,äsi muut salaisen palvelun agentit ovat viimeiset ihmiset, joka päästetään valkoiseen taloon ennen lockdownia ja teillä on tunti aikaa selvittää mysteeri sekä purkaa lockdown. Pystytkö pelastamaan maailman ydinsodalta? Pelaa ja saat selville, onko sinusta salaise palvelun agentiksi! Helsingissä Köydenpunojan kadulla sijaitsevan Lockdown pakopelihuoneen peliaika on 60 minuuttia. Minimi-ikäraja huoneeseen on 13v ilman aikuisen seuraa ja tästä nuoremmat lapset pääsevät pelaamaan aikuisen seurassa. Lockdown on mahtava peli, joka vaatii etsivän taitoja ja päättelykykyä, jotta saat tilanteen selvitettyä ja maailman pelastettua. Jos haluat kokea jännittävän seikkailun, älä enää epäröi vaan kokeile miten pääset pinteestä tilateessa, jota kutsutaan lockdowniksi!

Amazed Games tarjoaa myös tekemistä helsinki. Mikäli lapsesi siis pitää jännittävistä peleistä, hän nauttii tästä kokemuksesta varmasti. Pakopelit ovat mahtavaa ja mielekästä tekemistä lapsille Helsingissä, sillä he pääsevät pelin aikana irtautumaan taianomaiseen maailmaan ja pitämään hauskaa. Koska pakopelit sopivat kaikille iästä huolimatta, sekä aikuiset että lapset voivat nauttia niistä (alle 13v aikuisen seurassa). Et tarvitse ammattilaisen nippelitietoa tai hurjaa kokemusta nauttiaksesi peleistä ja tästä syystä niin moni haluaa kokeilla pakopelejä.

Mitä vielä odotat? Kiirehdi varaamaan pakopelisi Amazed Gamesilta! Tarjolla on tavallisten pelien lisäksi myös virtuaalisia pekopelejä joita voit pelata etänä kotoa käsin. Pakopelit eivät ainoastaan ole hauskoja, vaan pelaamisella on myös tiettävästi positiivisia vaikutuksia aivotoimintaan ja aivojen kehitykseen. Pelit parantavat matemaattista hahmotusta, muistia ja logiikkaa jännittävällä ja hauskalla tavalla. Kokeile pelejä tänään ja saat ikimuistoisen ja mahtavan kokemuksen!